Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو نوع هموروئید داخلی و خارجی شناخته شده وجود دارد. هموروئید‌ها یک مشکل بسیار رایج هستند. افراد مبتلا به هموروئید مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند. این افراد تقریبا به هر دری می‌زنند تا علایم ناشی از آن را تسکین دهند. راه‌های زیادی برای کاهش علایم و درمان هموروئید وجود دارد. ما در این مقاله ۸ درمان خانگی هموروئید را برای شما آماده کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بهداشت نیوز، هموروئید یک بیماری ناخوشایند در ناحیه مقعد است. علائم رایج این وضعیت شامل درد، خارش، و خونریزی از ناحیه رکتوم است. دو نوع هموروئید داخلی و خارجی شناخته شده وجود دارد. هموروئید‌ها یک مشکل بسیار رایج هستند. افراد مبتلا به هموروئید مشکلات زیادی را تجربه می‌کنند. این افراد تقریبا به هر دری می‌زنند تا علایم ناشی از آن را تسکین دهند. راه‌های زیادی برای کاهش علایم و درمان هموروئید وجود دارد. ما در این مقاله ۸ درمان خانگی هموروئید را برای شما آماده کرده ایم.

۱. ویچ هازل یا عنبر سائل (Witch hazel)
گیاه ویچ هازل می‌تواند خارش و درد ناشی از هموروئید را کاهش دهد. این گیاه به طور طبیعی دارای خاصیت ضد التهابی است؛ بنابراین تورم ناشی از هموروئید را کاهش می‌دهد. عنبر سائل را می‌توان به شکل مایع خریداری کرده و به طور مستقیم به موضع هموروئید اعمال کنید. حتی برخی از محصولات بهداشتی مانند دستمال‌های مرطوب آغشته به این گیاه وجود دارد که می‌توانید هنگام احساس درد و خارش از آن‌ها استفاده کنید.

۲. آلوئه ورا
ژل آلوئه ورا از دیرباز برای درمان هموروئید و بواسیر و شمار زیادی از بیماری‌های پوستی استفاده می‌شد. آلوئه ورا خاصیت ضد التهابی دارد و باعث کاهش درد ناشی از تحریک می‌شود.

اگرچه هنوز شواهد کافی برای اثربخشی ژل آلوئه ورا در دسترس نیست، اما بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که برای درمان هموروئید می‌توان از این ماده استفاده کرد. زیرا هیچ عارضه جانبی برای بدن ندارد؛ و به بهبود علایم کمک می‌کند. این ژل، هم در مراکز خرید لوازم بهداشتی قابل تهیه است، و هم می‌تواند از بصورت مستقیم از برگ آلوئه ورا به آن دست آورد.

کسانی که به سیر یا پیاز آلرژی دارند به آلوئه ورا نیز آلرژی دارند. اگر از آلرژی داشتن به آلوئه ورا مطمئن نیستید، قبل از استعمال ژل به مقعد و موضع هموروئید مقداری از ژل را روی ساعد خود بمالید. برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت منتظر باشید تا اگر واکنش آلرژیکی رخ نداد مقداری از آن را به مقعد خود بمالید.

۳. حمام آب گرم با نمک اپسوم (Epsom salt)
زمانی که هموروئید دچار تحریک شد، حمام گرم می‌تواند باعث تسکین درد و تحریک شود. پس از هر بار اجابت مزاج، به مدت ۲۰ دقیقه در داخل وان یا تشت یا هر چیزی دیگری که بتوان در آن نشست بنشینید. به آب گرم داخل وان نمک اپسوم اضافه کنید. نمک اپسوم همراه با آب ولرم می‌تواند به کاهش درد هموروئید کمک کند.

۴. پماد‌هایی که نیازی به نسخه ندارند
پماد‌ها و کرم‌های غیر نسخه‌ای و آزاد، مانند پری‌پریشن اچ (Preparation H)، تقریبا در هر داروخانه‌ای پیدا می‌شوند. یکی از سریع‌ترین درمان‌ها برای هموروئید استفاده از این پماد‌ها و کرم‌ها است. چون در تسکین درد و ناراحتی ناشی از هموروئید را تسریع می‌بخشند. پماد‌های آزاد ضد هموروئیدی، حتی می‌توانند در مواردی باعث کاهش تورم شوند؛ و کمک می‌کنند تا خونریزی سریع‌تر قطع شود. چنانچه از یک کرم حاوی هیدروکورتیزون استفاده می‌کنید توجه داشته باشید که بیشتر از ۱ هفته از آن استفاده نکنید.

۵. استفاده از دستمال مرطوب
همانطور که میدانید، استفاده از کاغذ توالت پس از خروج مدفوع از مقعد، می‌تواند هموروئید را تشدید کند. به جای استفاده از دستمال‌های خشک توالت، از دستمال‌های مرطوب استفاده کنید.

دستمال‌های مرطوب بدون اینکه مقعد را تحریک کنند، یا آسیبی به رگ‌های آن بزنند، ناحیه را تمیز می‌کنند. برای تاثیرات بیشتر، می‌توانید از دستمال‌های مرطوب آغشته شده به مواد ضد هموروئیدی مثل آلوئه ورا استفاده کنید. قبل از استفاده از هر نوع دستمال مرطوبی، مطمئن شوید که دستمال شامل عناصر الکلی و یا معطر نباشد. عطر و سایر مواد الکلی باعث حساسیت در ناحیه هموروئید و مقعد می‌شود.

۶. استفاده از کمپرس سرد
برای تسکیل و کاهش تورم در ناحیه مقعد، میتوانید به مدت ۱۵ دقیقه البته پشت سر هم، از بسته‌های یخ فشرده شده یا کمپرس‌های یخ داروخانه‌ای روی مقعد خود استفاده کنید. برای افرادی که هموروئید وسیعی دارند و به شدت درد می‌کشند، استفاده از این کمپرس یخ‌ها می‌تواند بسیار کارساز باشد.

اگر به کمپرس‌های آماده یخ فشرده دسترسی ندارید سعی کنید که تکه‌های یخ را درون یک حوله نازک، پلاستیک و یا مشمای نسبتا ضخیم قرار دهید سپس در ناحیه مقعد استفاده کنید. توجه داشته باشید که بدون پوشش هیچگاه سعی نکنی که یخ را مستقیما روی پوست مقعد قرار دهید.

۷. نرم کننده مدفوع
نرم‌کننده‌های مدفوع یا مکمل‌های فیبر مانند سیلیوم (psyllium) می‌توانند به کاهش یبوست، روان شدن و تسریع در حرکات روده و در نهایت نرم‌تر شدن مدفوع کمک کنند. بسیاری از این نرم کننده در شکل‌های پودر، کپسول و مایع در دسترس هستند؛ که می‌توانید حتی از طریق دهان و به شکل خوراکی آن‌ها را مصرف کنید تا اثر خود را بگذارند و موجب شل شدن مدفوع شوند.

۸. لباس گشاد کتان یا پنبه‌ای
پوشیدن لبا‌های تنگ ساخته شده از پلی استر برای کسانی که بیماری هموروئید دارند کار اشتباهی است. در عوض بهتر است که لباس‌ها خصوصا شلوار‌های کتان را جایگزین کنید. لباس کتان (خصوصا لباس‌های زیر پنبه ای) باعث می‌شوند که تنفس پوست خصوصا پوست ناحیه مقعد بهتر انجام شود. این جنس لباس‌ها همچنین می‌توانند به تمیز و خشک نگه داشتن پوست کمک کنند. در نتیجه بصورت طبیعی علایم مربوط به هموروئید را کاهش می‌دهند. برای شستشوی لباس‌های زیر نیز از مواد شوینده معطر استفاده نکنید.   منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هموروئید نرم کننده آلوئه ورا دستمال مرطوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری و اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان متواری دو راهکار سند تحول برایت سریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آن‌هاست.

به گزارش ایسنا، طبق سند تحول و تعالی قوه قضاییه، «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» و «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» سه مانعی است که در مسیر تحقق اولین مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، مشخص شده است.

«متواری بودن برخی از محکومان» و «طولانی بودن فرآیند شناسایی دارایی و اموال محکومان و اجرای احکام» عواملی است که سند تحول برای ایجاد مشکل اجرای ناقص و دیرهنگام برخی احکام شناسایی کرده است.

راهکارهای سند تحول برای تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات فراری بودن آن‌ها

سند تحول قضایی، راهبرد «تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آنان» را برای رفع عامل متواری بودن برخی از محکومان ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد تعیین کرده است.

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری

راهکار اول سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری و افزایش تبعات متواری شدن آن‌ها، ارتقاء «بانک اطلاعات متهمان» تحت تعقیب و محکومان متواری با فراهم‌سازی امکان صدور برگ جلب سیار همراه با نیابت سراسری و حذف فرآیندهای زائد و امکان پایش حضور افراد در مبادی کنترل تردد مستقر در واحدهای قضایی و مراجع انتظامی و پاسخ به استعلام ضابطان و صدور دستورات قضایی به صورت الکترونیکی و هوشمند به‌منظور اجرای مفاد نیابت، هم‌زمان با انعکاس نتیجه به مرجع قضایی صادرکننده برگ جلب و درج در کارنامه عملکرد کارکنان اعم از ضابطان و کارکنان کنترل تردد واحدهای قضایی است.

مسئولیت اجرای این راهکار با مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دادستانی کل کشور و دادگستری استان‌هاست و مهلت زمان اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان

راهکار دوم سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری: اعمال محدودیت به‌ صورت برخط و آنی در ارائه خدمات اقتصادی و اجتماعی بخش عمومی و خصوصی از قبیل؛ خدمات بانکی و بورسی، مخابراتی و ثبت رسمی برای محکومان متواری و همچنین متهمان تحت تعقیب جرائم مستوجب حد، قصاص و تعزیر درجه پنج و بالاتر که دستور جلب منجر به دستگیری آنان نشده است تا منتفی شدن دستور جلب به استثناء مواردی که به تشخیص مقام قضایی، اعمال محدودیت‌ها موجب تضییع غیرقابل جبران حقوق اشخاص ثالث یا حقوق اساسی شخص می‌شود با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط است.

بر اساس گزارش میزان، مسئولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است. مهلت زمانی اجرای این راهکار تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • احکام شرعی | روش تطهیر کف خانه و مانند آن