Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -
انواع بواسیر
بواسیر جمع کلمه باسور بوده ودر زبان انگلیسی به آن هموروئید نیز گفته میشود. بواسیر ها انواع مختلفی دارند وشامل بواسیر داخلی ، خارجی و لخته ای تقسیم میشوند.
بطور کلی عواملی مثل ارث ،تغذیه نامناسب ، شغلهای نامناسب ، حاملگی ، ورزش های نامناسب، زور زدن ، لباس های تنگ ، مسائل روانی ، مصرف بعضی از داروها ، یبوست ، سن بالا، اختلالات عملکردی اسفنکتر (عضلات دریچه مقعدی) و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باعث گسترش هموروئید ها میشوند.
بواسیر ها به چهار درجه تقسیم میشوند :
بواسیر درجه یک: توده بواسیری کمی بزرگ شده وتنها علامت آن در بعضی افراد خونریزی بدون درد میباشد.
بواسیر درجه دو: توده بواسیری بزرگتر شده ودر حین اجابت مزاج دچار بیرون زدگی میشود ولی بلافاصله بعد از اجابت مزاج ، خودبخود به داخل مقعد بر میگردد،البته ممکنست دارای خونریزی نیز باشد و یا نباشد.
بواسیر درجه سه : در این حالت توده بواسیری باز هم بزرگتر شده و در حین اجابت مزاج که دچار بیرون زدگی میشود ، دیگر قادر نیست خودبه خود ، به داخل برگردد لذا حتماً بایستی با کمک دست آنرا بداخل مقعد بر گرداند و شاید دارای خونریزی باشند ویا دچارخونریزی نباشند.
بواسیر درجه چهار : در این حالت توده بواسیری در بیرون از مقعد قرار گرفته و حتی به کمک
دست نیز بداخل مقعد بر نمی گردد .
بواسیر ها (هموروئیدها) شایعترین علت خونریزی مقعدی میباشند و معمولا با رگه های خونی بر روی مدفوع وچکیدن قطرات خون بر روی توالت وگاهی بصورت خون مخفی در بعضی سرطانها، که فق ط در آزمایش مدفع مشخص می شود .البته علل دیگری همچون بیماریهای التهابی روده وزخم های رکتوم ناشی از یبوست مزمن و در کولیت ایسکمیکو در کولیت عفونی و در دیورتیکولز و در بد خیمی کولورکتال و در پس از پولیپکتومی نیز خونریزی وجود دارد و بطور
کلی بواسیر ها و فیشر (شقاق ) از علل شایعی محسوب میگردند.
تئوری هایی در ارتباط با علت گسترش بواسیره ا طرح می باشد که شام ل موارد زیر می باشد :
1- اتساع غیر عادی ورید های هموروئیدال داخلی که از شاخه های ورید های هموروئیدال میانی و فوقانی منشا میگیرند .
2-دیستانسیون غیر عادی آناستموزهای شریانی و وریدی که در همان محل بالشتکهای مقعدی می باشند .
3 -جا به جا شدن بالشتک های مقعدی به طرف پایین ویا پرولاپس آنها .
4 -تخریب سیستم بافت همبندی حمایت کننده ی بالشتک های مقعدی .
5- افزایش گذرای فشار داخلی شکمی .
6 -نشستن طولانی مدت در توالت همراه با زور زدن .
7- وجود سابقه ی خانوادگی بواسیر در 50 % بیماران.
8- اختلال در شل شدن اسفنکتر داخلی حین دفع مدفوع .
9- فشار وارد شده توسط جنین بر روی ورید های هموروئیدال مادر حامله و تشدید بواسیر مادر .
10- وجود فشار خون ورید پورت بخصوص در بیماران سیروتیک کبد .
امروزه بهترین درمان بواسیر های داخلی که با خونریزی و گاهی بیرون زدگی همراهند با روش های جدید و پیشرفته لیزر اینفرارد و یا به روش التروئید که همان هموراپی نیز به آن گفته میشود.
انجام میشود و نه تنها هیچگونه نیازی به بیهوشی و بستری نداشته بلکه فرد بلافاصله میتواند به سفر ی طولانی یا به مح ل کار ش رفته و هیچگونه کسالتی نخواهد داشت و کاملاً سرپایی انجام میشود این روش در بیش از صد ها هزار بیمار فقط در آمریکا انجام شده و مقالات فراوانی از آن در کتب پزشکی ثبت و تایید شده است.
در این روش نیازی به تخلیه روده ها و یا گرسنگی قبل از عمل های سنتی نیست و فرد به محض مراجعه و بدون نیاز به تخلیه روده ها، درمان بواسیر ها طی زمان حدوداً سی دقیقه انجام میشود.در این روش ها بواسیر ها بدون برش جراحی ، و صرفاً از طریق خشکاندن ریشه های آنها از بین میروند لذا فرد هیچگونه ناراحتی بعدی را نخواهد داشت و بهمین خاطر میتواند بلافاصله به محل کارش برگردد.
شقاق چیست
شقاق نام عربی و فیشر نام انگلیسی آن و ترک یا چاک خوردگی نام فارسی آن میباشد که در واقع همان زخم شدن لبه داخلی مقعد می باشد . از علل مهم آن عبارتند از : خروج سخت مدفوع خشک، عدم مصرف فیبر و آب کافی ، مصرف بعض ی از داروها ، یبوست ، زور زدن در هنگام دفع مدفوع ، وجود استرس ،و ...
علائم فیشر به صورت درد و یا سوزش و گاهی مختصری خونریزی در حین و گاهی بعد از اجابت مزاج ، که این درد و یا سوزش ممکنست تا بعد از اجابت مزاج نیز مدتی طول بکشد .
فیشر به دو صورت حاد و مزمن وجود دارد ، فیشر حاد ، زمانی است که از زمان بوجود آمدن آن 8 هفته طول بکشد.در صورتیکه بهبودی زخم از 8 هفته طولانی تر شود ،آنگاه زخم وارد مرحله
مزمن خواهد شد ، از علل مزمن شدن فیشر میتوان به عدم مصرف فیبر و ملین کافی ، بوجود
آمدن التهاب و اسپاسم (انقباض شدید) در دریچه داخلی مقعد و بدنبال آن کاهش شدید خونرسانی به محل فیشر (زخم) ، که این خود باعث بدتر شدن وعمیقتر شدن زخم فیشر خواهد
شد .
در فیشر مزمن ، دو لبه زخم بهم میرسند ولی بعلت عدم خونرسانی مناسب ، ایندو لبه بهم جوش
نخواهند خورد وگاهی یک زائده گوشتی بنام زائده نگهبان در ابتدای آن بصورت واکنشی بوجود
خواهد آمد
درمان با انواع کرم ها (که صرفاً اثر تسکینی دارند) در فیشر های مزمن بی تاثیر و صرفاً باعث
مختصری تسکین خواهند شد که این مسئله خود باعث دیر مراجعه کردن بیمار و مزمن تر و پر
عارضه تر شدن وضعیت بیمار خواهد شد.
درمان با بوتاکس که بطور کاملاً سرپائی انجام می گیرد، باعث رفع اسپاسم (اسپاسم اسفنکتر داخلی یا بعبارت دیگر ، تنگ شدن و انقباض شدید عضله و کانال مقعدی ، اصلی ترین عامل بهبود نیافتن فیشر یا همان شقاق میباشد زیرا این انقباض مقعدی باعث قطع خونرسانی به محل زخم شقاق میشود) و بهبود خونرسانی و ترمیم سریعتر زخم فیشر خواهد شد .
ضمناً این روش درمان با بوتاکس برای شقاق در تمامی کتب مرجع پزشکی از جمله کتاب شوارتز و همچنین کتاب کورمن corman که مرجع اصلی پزشکان متخصص و فوق تخصص میباشد دقیقاً و به تفضیل توضیح داده شده است.
تهیه و تنظیم: دکتر فریما فروتن علیزادگان- متخصص و جراح بیماری های زنان – اختلالات کف لگن
برای اطلاعات بیشتر و تماس با ما به وبسایت زیر مراجعه فرمائید :
https://www.dr-froutan.com
http://www.bavasirzanan.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول

صندوق بین المللی پول اعلام کرد دولت ایران در سال گذشته کم خرج ترین دولت در میان ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط بوده است . - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه کرد دولت ها در 38 کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت ها را طی سال 2023 داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده بانی مالی» نسبت هزینه کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را تنها 13.5 درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل 14.2 درصد جی دی پی در سال 2021 به 13.8 درصد در سال 2022 و 13.5 درصد در سال 2023 کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته 50.8 درصد بوده است.

متوسط هزینه کرد دولت ها در این 38 کشور نیز 32.6 درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه کرد دولت ها درخاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل 29.7 درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه کرد دولت ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن ها در سال 2023 عبارت است از: برزیل 47.9 درصد، چین 33.9 درصد، مصر 22.7 درصد، اندونزی 16.6 درصد، مالزی 23.3 درصد، عربستان 32.3 درصد، ونزوئلا 14.4 درصد، پاکستان 19.2 درصد، عمان 26.2 درصد، قطر 24.4 درصد، روسیه 36.8 درصد، ترکیه 33.9 درصد، امارات 25.9 درصد، و ویتنام 19.9 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکوردی تاریخی و بی‌سابقه در انتظار رئال
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • آیا آتش‌بس در غزه از کانال مصر برقرار می شود؟
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • (ویدئو) پرتاب سنگ به سمت زنان پرسپولیسی از سوی هواداران سپاهان؛ خونریزی هوادار زن پرسپولیس از ناحیه سر
  • ویدیو/ «جنگ داخلی»، هشداری بر آشوبی نزدیک در آمریکا