Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@11:52:41 GMT

مقایسه مزایا و هزینه جراحی های سنتی و تکنولوژی لیزر

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۸۷۱۰

مقایسه مزایا و هزینه جراحی های سنتی و تکنولوژی لیزر

همانطور که در تبلیغات کلینیک ها و جراحان مطرح مشاهده میکنید، استفاده از لیزر به جای تیغ جراحی سنتی را پیشنهاد میدهند، ما در این مقاله میخواهیم مقایسه ای بین مزایا و معایب و همینطور هزینه هرکدام را بررسی کنیم.

با توجه به طیف گسترده ای از بیماری ها، تصمیم گرفتیم مقایسه را بر روی یک بیماری خاص که تقریبا فراگیر هم باشد معطوف کنیم و هموروئید گزینه مناسبی برای این مقایسه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هموروئید یا بواسیر چیست؟

می دانیم که دیواره مقعد خاصیت ارتجاعی دارد و به دلیل همین نوع عملکرد دارای رگهای خونی بالشتکی شکل است. مقعد که در واقع همان بخش انتهایی دستگاه گوارش یا روده است و وظیفه عبور مدفوع را به عهده دارد، در برابر فشار بسیار حساس است و هرگونه ایجاد فشار می تواند منجر به بروز بیماری هایی در این ناحیه شود. شایع ترین عارضه هایی که در ناحیه مقعد ایجاد می شوند شامل شقاق، فیستول کیست مویی و بواسیر هستند که در مواردی علائم شبیه به هم ایجاد می کنند. اما هموروئید با آمار ابتلای بیش از 50٪ افراد جامعه، به عنوان رایج ترین عارضه مقعدی شناخته می شود که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم:

زمانی که فرد دچار یبوست شود، عبور مدفوع خشک از مقعد باعث ایجاد فشار و تحریک رگهای دیواره مقعد شده و نتیجه این امر می تواند ایجاد کشیدگی و آسیب در این رگ ها باشد.

در واقع فشاری که به این رگها وارد می شود، باعث کاهش جریان خون به آنها شده که در نهایت منجر به بروز بیماری بواسیر یا هموروئید می شود.

این عارضه می تواند علل گوناگونی داشته باشد، افرادی که به واسطه شغلشان زمان زیادی را می نشینند و بی تحرک هستند، افرادی که دچار اضافه وزن هستند، کسانی که به اسهال و یبوست مزمن مبتلا می شوند، زنان باردار یا افراد مسن که دچار ضعف در عضلات لگن و سیستم گوارشی هستند بیشتر در معرض ابتلا به بواسیر قرار دارند.

بنابراین این تصور که فقط افراد مسن به این بیماری مبتلا می شوند اشتباه است و در هر سن و سالی احتمال درگیری با این عارضه وجود خواهد داشت. برای پیشگیری از بواسیر باید در سبک زندگی و تغذیه خود تغییراتی ایجاد کنید تا احتمال بروز این بیماری را به حداقل کاهش دهید.

مصرف فیبر کافی بصورت روزانه، نوشیدن آب و مایعات، تحرک و انجام ورزش های سبک از مواردی است که با رعایت آنها کمتر در خطر ابتلا به هموروئید خواهید بود.

نمی توان گفت که تمام افراد مبتلا به بواسیر دارای یک علائم مشخص هستند، چون این عارضه انواع گوناگونی دارد و علائم آن بسته به نوع بیماری متفاوت خواهد بود.

زمانی که این التهاب و کشیدگی در رگ های داخلی مقعد ایجاد می شود، بواسیر داخلی است. بواسیر داخلی به دلیل ایجاد برآمدگی در داخل مقعد، کمتر احساس می شود و علائم آن معمولا شدید نیست. شاخص ترین نشانه آن خونریزی از مقعد است، اما باز هم نمی توان به طور قطع گفت که این عارضه علائم دیگری ایجاد نمی کند. همچنین هموروئید داخلی می تواند پرولاپس شود و از مقعد بیرون بزند که با توجه به نوع پرولاپس چهار درجه مختلف برای آن وجود دارد. برای تشخیص هموروئید داخلی ممکن است نیاز به انجام آزمایشاتی مثل کولونوسکوپی یا آنوسکوپی برای مشاهده دقیق کانال رکتوم باشد.

اما بواسیر خارجی که علائم شدیدتری ایجاد می کند، زمانی ایجاد می شود که رگ های خارجی ناحیه مقعد ملتهب شده و دچار آسیب شوند. در این شرایط شما متوجه برآمدگی ایجاد شده در اطراف مقعد خواهید شد و به علاوه به دلیل حساسیت بالای این ناحیه، احساس درد زیاد، سوزش و خارش در ناحیه مقعد، خونریزی و قرمزی و التهاب در بواسیر خارجی مشاهده می شود که برای بیمار آزاردهنده است. به همین دلیل تشخیص این نوع هموروئید آسان تر است و معمولا با یک معاینه فیزیکی ساده قابل انجام است.

همچنین احتمال لخته شدن خون در هموروئید یا اصطلاحا ترومبوزه شدن بواسیر هم وجود دارد که در این شرایط علائم بسیار شدیدتر خواهد شد.

وقتی روال عادی زندگی افراد با مشکل مواجه می شود، آنها به دنبال راهی سریع و آسان برای درمان بیماری خود هستند. یکی از دلایل پیشرفت عارضه هایی مثل بواسیر، عدم مراجعه به موقع به پزشک برای تشخیص بیماری است که معمولا روند درمان را پیچیده تر می کند و بهبود عارضه نیازمند صرف وقت و هزینه بیشتری خواهد بود.

چه روش هایی برای درمان سریع بواسیر وجود دارد؟

با توجه به اینکه بیماری در چه مرحله ایست، یکی از روش های درمان هموروئید توسط پزشک به شما پیشنهاد می شود. روش های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که شامل جراحی هموروئیدکتومی، استاپلر، رابربند، اسکلروتراپی و جراحی با لیزر است.

در اینجا به بررسی مزایا و معایب و هزینه درمان بواسیر (هموروئید) با لیزر  می پردازیم:

درمان هموروئید با لیزر یک روش سرپایی و بدون بیهوشی است که با استفاده از دستگاه های نوین لیزر و در کلینیک انجام می شود. این روش نیازی به بستری شدن ندارد و بیمار بلافاصله بعد از جراحی مرخص می شود. لیزر باعث انعقاد خون می شود و همین خاصیت، احتمال آسیب به بافت اطراف هموروئید را کاهش می دهد.

همچنین دوران نقاهت بعد از لیزر بسیار کوتاه است و مانند جراحی نیازی به پانسمان ندارد. مدت زمان جراحی با لیزر در حدود نیم ساعت است و می توان گفت که لیزر بواسیر تنها روشی است که هیچگونه عوارضی به دنبال ندارد.

هزینه لیزر بواسیر یا هموروئید

نگرانی بسیاری از افراد هزینه درمان بواسیر با لیزر است و این تصور وجود دارد که هزینه لیزر بسیار بالاتر از جراحی است. در صورتیکه اگر نگاهی اجمالی به پروسه درمان هموروئید با جراحی بیاندازیم می فهمیم که اینطور نیست. جراحی با هزینه های جانبی بسیاری همراه است و علاوه بر هزینه، بیمار در این روش ها متحمل درد و ناراحتی زیادی می شود. بستری شدن به مدت چند روز در بیمارستان، دوران نقاهت و مراقبت طولانی  بعد از عمل، احتمال عفونت یا عود مجدد بیماری و… از مواردی است که در عمل سنتی باید در نظر گرفته شود.

برای تعیین دقیق هزینه لیزر هم نیاز به مراجعه بیمار به پزشک و انجام معاینات لازم است. فاکتورهایی مثل شدت و شرایط بیماری، دستمزد پزشک و کلینیکی که به آن مراجعه کردید می تواند در تعیین هزینه تاثیرگذار باشد.

برخی از بیمه های تکمیلی بخشی از هزینه لیزر هموروئید را به بیمار پرداخت می کنند اما برای اطمینان از این موضوع باید به بیمه تکمیلی تان مراجعه کنید.

منبع: فردا

کلیدواژه: تکنولوژی لیزر هموروئید یا بواسیر هزینه لیزر روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟

به گزارش «تابناک»، خوب، اگر شما هم گوش‌های مودار دارید ، دیگر بیش از این ناراحت نباشید!

موهای گوش چه کاری انجام می دهند؟

موهای گوش همراه با موم گوش، به عنوان یک مانع محافظتی عمل می کنند تا آلودگی ، ذرات، باکتری ها و میکروب ها به گوش داخلی شما نرسد و باعث ایجاد عفونت نشود.

چه عواملی باعث رشد موهای زائد گوش می شود؟
اگرچه داشتن یک پوشش نازک از مو کاملاً طبیعی و سالم است ، اما بعضی از مردان به دلیل افزایش سطح هورمون بعد از ۳۰ سالگی ، رشد موهای ضخیم در ناحیه گوش خارجی و گاهی اوقات گوش داخلی را نیز دارند.

رشد بیش از حد مو در مردان جوان غیر معمول است هر چند غیر محتمل نیست.

در مواردی نادر ، زنان نیز ممکن است به دلیل اختلالات غدد درون ریز گوش های مودار داشته باشند.

آیا باید موهای گوش را از بین ببرید؟
این جهش ناگهانی در رشد تارهای ضخیم و ناخواسته به گوش شما ظاهری بوته ای می دهد.

از بین بردن این موها یک نیاز اساسی برای هر مرد متروجنسی است که می خواهد ظاهری مرتب و شیک را به رخ بکشد.

چگونه موهای گوش را از بین ببریم؟
بیایید با ما در اینجا موثرترین و نسبتاً بدون درد ترین روش های از بین بردن موهای زائد گوش را بشناسیم!

موبرها:
پیرایش ساده ترین ، سریع ترین و راحت ترین روش برای کاهش موهای گوش است

آناتومی پیچیده گوش هنگام برداشتن رشد موهای ضخیم و درشت گوش ما را به چالش می کشد.

موبرهای عصر جدید با داشتن تیغه های چرخشی نوک گرد هیپو آلرژیک و طراحی جمع و جور به طور موثر می توانند موهای جوانه زده از گوش داخلی شما را بدون هیچ گونه بریدگی و زخم کاهش دهند.

شما می توانید از آنها برای به حداقل رساندن فاز ناخواسته در لبه ها ، جلو و عقب لاله گوش خود بدون نیاز به تحمل ذره ای درد استفاده کنید.

این گجت های نظافتی عصر جدید با طراحی سری براق ، سرهای قابل تعویض چرخشی ، بازیابی مکش خلا (برای تمیز کردن آسان) امکان ایجاد کانتور بیشتر ، برش کامل زاویه ای و دسترسی آسان در مناطق سخت را فراهم می کند.

با این وجود ، در اینجا محدودیت های این روش ذکر می شود که باید قبل از سرمایه گذاری در مورد این روش در نظر بگیرید:

– نتایج کوتاه مدت

– عدم دقت

– نیاز به تکرارهای مکرر

نکته تخصصی: حرکات دایره ای ایجاد کنید تا به طور موثر اصلاح کنید و بهترین نتیجه را بگیرید. روزانه از آن استفاده کنید تا موهای گوش خود را از دید دور نگه دارید.

از بین بردن موهای زائد با لیزر (LHR):
این یک روش با فن آوری مدرن، موثر ، مناسب و بدون درد برای از بین بردن موهای زائد گوش است.

ایمنی و دقت بی نظیر لیزر موهای زائد، آن را به سرمایه گذاری شایسته ای برای از بین بردن رشد موهای زائد گوش یکبار و برای همیشه تبدیل کرده است.

برای آقایانی که در تمام مدت بزرگسالی خود در تلاش برای کنترل رشد نکردن موهای گوش خود بوده اند ، LHR امری است که ارزش امتحان کردن را دارد. این روش باعث کاهش بدون درد و دائمی موهای گوش می شود.

متخصصان پوست از پالس های یک پرتوی لیزر متمرکز برای از بین بردن فولیکول های موی ناخواسته و عدم رشد مکرر آن، بدون آسیب رساندن به پوست حساس لاله گوش استفاده می کنند.

برای دستیابی به رضایت مطلوب درمان ممکن است چند جلسه طول بکشد.

با این حال ، ارزش انتظار را دارد! به محض اینکه درمان را کامل کردید ، دیگر می توانید از تلاش و هزینه مادام العمر خود صرف نظر کنید که روش های خانگی یا DIY مانند کرم های اپیلاسیون و شیو شامل آن می شوند.

بهترین مزیت لیزر مو این است که برای انواع پوست و مو مناسب است.

لطفا توجه داشته باشید ، متخصصان پوست مجرب LHR را برای کاهش رشد مو فقط در لاله گوش خارجی و نه مجاری گوش داخلی توصیه می کنند.

در هنگام انتخاب LHR ، چند عاملی که باید مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:

– درمان حرفه ای در کلینیک

– برای دستیابی به بهترین نتیجه به چندین جلسه نیاز دارد

– نکته تخصصی: برای یک تجربه ایمن و راحت به کلینیکی بروید که دارای یک تیم پزشکی مجرب و آخرین فن آوری لیزر باشد.

موچین:
این کار شامل برداشتن تار های منفرد از ریشه با استفاده از یک موچین است.

اگر فقط چند موی سرگردان از گوش هایتان خارج شده اند ، موچین راهی آسان برای از بین بردن و به حداقل رساندن آنها برای چند هفته است.

با این حال ، این روش کاملاً بدون درد نیست ، به یاد داشته باشید که برای به حداقل رساندن آسیب ، از موچین هایی با سر کند استفاده کنید.

فواید و مضرات سشوار برای مو

از کشیدن توده های مو به یک باره اجتناب کنید زیرا باعث ناراحتی قابل توجهی می شود! از چسباندن موچین در عمق کانال گوش داخلی خودداری کنید زیرا می تواند باعث آسیب دائمی شود.

در زیر برخی از موارد منفی مرتبط با موچین ذکر شده است:

– روشی خسته کننده و دردناک

– ممکن است باعث آسیب و عفونت شود

نکته تخصصی
برای جلوگیری از التهاب پوست ، از پک های یخ یا از یک محلول قابض استفاده کنید. موچین خود را قبل و بعد از استفاده با یک سواب الکل تمیز کنید.

به غیر از اینها ، کرم های اصلاح ، اپیلاسیون و کرم های موبر نیز برخی از روش های خانگی DIY هستند که ممکن است بتوانید برای از بین بردن موهای زائد گوش خود استفاده کنید.

با این حال ، ممکن است باعث خونریزی ، سوختگی و واکنش های آلرژیک شوند.

ایده تراشیدن گوش با تیغ یا ریختن موم داغ یا ماده شیمیایی خشن حاوی کرم های رفع کننده مو در گوشهای ظریف بسیار خطرناک است.

بهترین کار این است که از استفاده از آنها دوری کنید یا حداقل هنگام استفاده از آنها از یک متخصص سالن کمک بگیرید.

هزینه از بین بردن موهای زائد گوش با لیزر در ایران چقدر است؟
هزینه تخمینی لیزر برای از بین بردن موهای زائد گوش به ازاء هر جلسه در سال ۱۳۹۹ تقریباً ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است.

البته بسته به نوع تجهیزات لیزر مورد استفاده ، اعتبار کلینیک و پیچیدگی مورد ، می تواند تاکمی افزایش یابد.

پکیج لیزر موهای زائد گوش با لیزر مقرون به صرفه است زیرا تنها در چند جلسه نتایج دلخواه حاصل می شود.

دیگر خبرها

  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟