Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@07:02:21 GMT

درمان بواسیر (هموروئید) با لیزر چگونه انجام می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۷۴۵۷

درمان بواسیر (هموروئید) با لیزر چگونه انجام می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

جراحی هموروئید با لیزر معمولاً برای هموروئید درجه ۳ و ۴ انجام می‌شود که در ادامه به درمان بواسیر با لیزر می‌پردازیم.

هموروئید شبکه‌ای از عروق است که در بدن نزدیک مجرای ادرار قرار دارند. اگر فشار بیش از حد به این ناحیه یعنی مقعد وارد شود، سیاهرگ‌های این ناحیه در اثر فشار وارده ملتهب و برجسته می‌شوند و در نهایت به صورت امتداد گوشتی از ناحیه مقعد خارج می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این عارضه هموروئید می‌گویند. بواسیر یا هموروئید ممکن است علل مختلفی داشته باشد و یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در جامعه است. در این مطلب در مورد بواسیر و روش‌های درمان بواسیر با لیزر صحبت می‌کنیم.

بسیاری از افرادی که از بواسیر رنج می‌برند از درد ناشی از جراحی هموروئید بسیار می‌ترسند، اما امروزه با استفاده از روش‌های نوین پزشکی و لیزر هموروئید، سایر بیماران از درمان این عارضه هراس دارند.

همه بیمارانی که بواسیر را چه با جراحی و چه با لیزر درمانی درمان می‌کنند باید به نکاتی که باید بعد از آن انجام شود تا به روند بهبودی سریعتر برسند توجه ویژه‌ای داشته باشند. مراقبت‌های بعد از درمان هموروئید با لیزر یکی از اصلی‌ترین دلایلی است که منجر به عدم عود و بهبود کامل هموروئید خواهد شد.

علل ایجاد هموروئید

برخی از عوامل ایجاد هموروئید عبارتند از:

• یبوست: یبوست می‌تواند باعث هموروئید شود. زیرا چنین بیمارانی باید تلاش زیادی برای دفع مدفوع انجام دهند.

• بارداری: در اثر فشاری که جنین به ورید‌های لگن وارد می‌کند، رگ‌های مقعد مادر کشیده شده و باعث افتادگی او می‌شود.

• افزایش سن: از طرفی افزایش سن باعث ایجاد بواسیر نیز می‌شود. به دلیل افزایش سن، رباط‌ها و بافت‌های لایه مقعدی بیمار شل می‌شود و بواسیر ظاهر می‌شود و این مشکل به تدریج تبدیل به پرولاپس شده و به قسمت تحتانی مجرای مقعد کشیده می‌شود.

• رابطه جنسی از طریق مقعد
• بلند کردن ناگهانی اجسام سنگین
• صندلی بلند

درمان بواسیر با لیزر

روش درمان هموروئید بستگی به اندازه و شدت آن دارد. اگر هموروئید شدید نباشد، پزشک سعی می‌کند بیمار را با روش‌های سرپایی درمان کند. اما در بسیاری از موارد، جراحی یا لیزر ممکن است برای حذف کامل بواسیر یا کوچک کردن آن‌ها مورد نیاز باشد.

یکی از بهترین و جدیدترین راه‌های درمان این مشکل، هموروئید لیزری است. مزیت درمان هموروئید با لیزر این است که بیمار در مدت کوتاهی بدون درد و خونریزی از شر بواسیر خلاص می‌شود. علاوه بر این استفاده از لیزر باعث افزایش دقت پزشک در رفع بواسیر خواهد شد. قبل از عمل، اولین بی حس کننده در ناحیه رکتوم اعمال می‌شود.

درمان بواسیر با لیزر چگونه انجام می‌شود؟

لیزر هموروئید معمولا با توجه به مرحله بیماری انجام می‌شود. در مرحله اول بواسیر از درمان دارویی به صورت کرم‌ها و پماد‌های ضد هموروئید برای کاهش هموروئید استفاده می‌شود.

اما برای هموروئید درجه ۲ و بالاتر درمان به صورت جراحی لیزری است. هر چه اندازه هموروئید بزرگتر باشد، لیزر نتایج بهتری خواهد داشت.

هموروئید را می‌توان به دو روش زیر لیزر کرد:

• پرتودرمانی RC: لیزر RC برای درمان هموروئید درجه یک و دو استفاده می‌شود. با کمک این تابش پد‌های متورم برداشته شده و نتیجه سریع و بدون خونریزی و درد خواهد بود.

• لیزر CO۲: لیزر CO۲ برای درمان هموروئید درجه ۳ و ۴ استفاده می‌شود. در هموروئید درجه ۳ و ۴ ورید‌ها بزرگتر و کاملتر هستند.

لیزر هموروئید تحت بیهوشی سرپایی انجام می‌شود. با لیزر هموروئید، پزشکان یک داروی آرام بخش را به رگ بیمار تزریق می‌کنند که به بیمار اجازه می‌دهد راحت بخوابد و دردی احساس نکند؛ بنابراین پزشکان به راحتی می‌توانند پیچیده‌ترین عوامل خطر را با این روش درمان کنند. در این حالت بیمار به پشت می‌خوابد و به راحتی نفس می‌کشد.

با این روش بیماران می‌توانند به خوبی نفس بکشند و با تزریق ماده موضعی از مقعد به راحتی بیهوش می‌شوند. سپس بواسیر بزرگ بریده شده و با لیزر برداشته می‌شود. در این حالت، بیمار به ندرت نیاز به بخیه دارد.

درمان بواسیر با لیزر برای بیمارانی استفاده می‌شود که می‌خواهند بلافاصله پس از جراحی به زندگی عادی خود بازگردند. عمل جراحی کمتر از یک ساعت طول می‌کشد و از آنجایی که نیازی به بخیه لیزری بواسیر نیست، بیمار احساس راحتی بیشتری می‌کند و روند بهبودی سریعتر انجام می‌شود.

مزایای لیزر هموروئید

برخی از مزایای این روش درمانی عبارتند از:

۱. انتقال عفونت‌های خطرناک مانند هپاتیت که در جراحی سنتی رخ می‌دهد، در جراحی لیزر هموروئید وجود ندارد.

۲. لیزر هموروئید در نیم ساعت انجام می‌شود.

۳. در جراحی سنتی نیاز به توپ یا تامپون است که برداشتن آن‌ها بسیار دردناک است. در حالی که در لیزر هموروئید نیازی به تامپون یا توپ نیست.

۴. بدون نیاز به بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی با لیزر هموروئید، یکی از مزیت‌های اصلی درمان هموروئید با لیزر است. زیرا این یکی از دلایل اصلی ترس در بین بیماران است.

۵. لیزر هموروئید نیازی به چند روز استراحت در منزل ندارد و بیماران می‌توانند روز بعد از عمل به محل کار خود بازگردند. زیرا بیمار تحت بیهوشی نیست و درد زیادی را متحمل نمی‌شود.

۶. لیزر هموروئید در کلینیک انجام می‌شود و بیمار پس از جراحی می‌تواند ترخیص شود.

۷. پس از لیزر بواسیر، بیمار می‌تواند رژیم غذایی و اجابت مزاج طبیعی داشته باشد.

۸. هموروئید با لیزر سریعتر از جراحی سنتی بهبود می‌یابد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هموروئید بواسیر تبلیغات درمان بواسیر با لیزر هموروئید با لیزر درمان هموروئید استفاده می شود لیزر هموروئید انجام می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد

تیمی از محققان دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور میکروقطره‌هایی ایجاد کرده‌اند؛ این میکروقطره‌ها زمانی که تحت تابش نور لیزر قرار می‌گیرند، امکان شناسایی نشانگرهای زیستی پروتئین و ویروسی در آنها فراهم می‌شود. این روش را می‌توان برای تشخیص انواع بیماری‌های خاص به کار برد.

به گزارش ایسنا، این میکروقطرات، تقریباً یک سوم قطر یک رشته موی انسان بوده و می‌توانند به طور بالقوه در جریان خون حرکت کنند تا به تمام قسمت‌های بدن انسان برسند و ذراتی به نام اگزوزم را که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند، شناسایی کنند. اگزوزوم‌ها به عنوان نشانگرهای زیستی در شناسایی بیماری‌ها عمل می‌کنند.

چن یو چنگ، از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک این دانشگاه که این تیم تحقیقاتی را به همراه دکتر فانگ گوئوچنگ رهبری می‌کرد، گفت: این میکروقطرات همچنین می‌توانند جایگزین دقیق‌تری برای درمان فوتودینامیک ارائه دهند که از داروی فعال شده با نور استفاده می‌کند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters منتشر شده است.

این تیم تحقیقاتی از یک کریستال مایع برای ایجاد ریز قطرات استفاده کرد، سطح این قطرات با آنتی‌بادی‌های مختلف پوشانده شد. این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند با پروتئین‌های مختلف که توسط ویروس‌ها تولید می‌شود، واکنش نشان دهند و آنها را به نشانگرهای بیماری تبدیل کنند.

این میکروقطره‌ها به عنوان نقطه کانونی برای نور لیزر عمل می‌کنند. هنگامی که لیزر وارد قطره می‌شود، انرژی و نور آن تقویت می‌شود؛ زیرا لیزر قبل از خروج از قطره به طور مکرر در داخل قطره پراش پیدا می‌کند. این پراش‌ها سیگنال قوی‌تر ایجاد می‌کند که از قطره ساطع می‌شود و منجر به شناسایی دقیق‌تر بیماری می‌شود.

هنگامی که یک میکروقطره با پروتئینی برخورد می‌کند که با یکی از آنتی‌بادی‌های متصل به آن واکنش نشان داده شده، طول موج نور منعکس شده از میکروقطره تغییر می‌کند که نشان دهنده وجود بیماری یا عفونت است.

محققان با اندازه‌گیری تغییر طول موج در حین خروج از  میکروقطره، از این فناوری در آزمایش‌ها برای تشخیص موفقیت‌آمیز اختلالات عصبی، بیماری‌های ژنتیکی و سلول‌های سرطانی استفاده کرده‌اند.

پروفسور چن گفت: استفاده از لیزر به ما امکان می‌دهد تغییرات بیولوژیکی ظریف را تقویت کنیم، زیرا آنها حتی در محیط‌های عمیق بافت عملکرد خوبی دارند. لیزرها انسجام و شدت قوی و نسبت سیگنال به نویز بالا دارند که همگی منجر به تشخیص دقیق‌تر می‌شوند. محققان معتقدند این میکروقطره‌ها کاربردهای بالقوه‌ای در غربالگری دارو دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر